Bejelentés


ÁSZ Autósiskola SIÓFOK, Hock köz 2. 1 emelet


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Szavazás
December 23-tól december 27-ig az ügyféfogadás SZÜNETEL!

Kérjük hívja a 06-30-9219-617-es telefonszámot.

 

Minden kedves ügyfelünknek békés, boldog karácsonyt kívánunk!

Iskolánk 1995 óta működik. Célunk a tanulóink megelégedettsége mellett az emberi - szakmai magas színvonalú képzés. Tanulóinkat nem "munkadarabnak" tekintjük, ezért is próbálunk mindenkire személyre szabottan oktatni. Szeretnénk, ha friss jogosítványukat a kezükbe véve, megbízható tudással és az autóvezetés szeretetével búcsúznának autósiskolánktól.Vigyor Oktatóink nem kiabálnak, nem akarnak kikezdeni a lányokkal, nem akarják "lehúzni" a tanulókat. A jó hírnév nekik ennél többet ér. Nem mi vagyunk a legolcsóbb autósiskola, de a pénzünkért becsülettel és tisztességesen megdolgozunk. Nem "játszunk taxis-t", tehát nem azzal telik el az óra, hogy a kedves ismerősőket, rokonokat, barátokat fuvarozzuk; az 50 perces tanóra a tanulóra van fordítva!

Idén bevezettük az ÁSZ Garancia fogalmát az elméleti képzésben. Az ÁSZ Garancia azt jelenti, hogy bár nem adunk hihetetlennek tűnő akciókat, a megfelelő eredmény eléréséig nem kérünk pénzt Öntől. Ezzel mi is érdekeltté válunk abban, hogy Ön minél hamarabb sikeres vizsgát tegyen. Iskolánk Siófokon nem a legolcsóbb. Munkánkat jól végezzük, és értékesnek gondoljuk, ezért nem adjuk ingyen. Az elméleti képzést iskolánknál élményszerűség és kimagasló eredményesség jellemzi, épp emiatt vállalható számunkra az ÁSZ Garancia. A gyakorlati oktatás során minden oktatónk figyel arra, hogy a kifizetett tandíj megérje Önnek. ÁSZ-os tanulóautóban Ön nem maradhat egyedül a kávézó, az étterem, vagy a bolt előtt, és pontosan 50 percet vezet oktatási óránként olyan körülmények között, melyek a vizsgára készülést és a sikeres vizsgát szolgálják. Olcsónak lenni nem érdem. Megfizethető áron eredményesnek lenni, az az érdem.

ELÉRHETŐSÉGÜNK:

  
Siófok térkép: SióPort.huSiófok, Hock János köz 2 (Kálmán udvar) emelet (épülő PLÁZA mellett, a Vasútállomástól 2 percre a parkon át) Telefon: 06-309/219-617 06-70/500-1586

Bankszámlaszám: 10403923-00007593-00000002 K&H Bank ÜGYFÉLFOGADÁSI IDŐ: hétfő - csütörtök: 10-12 és 13-16 óra és szombat 10-12 és 13-16 óra

Tanterem:
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!